lørdag den 15. januar 2011

Kartoffelsalat a'la mig


Denne kartoffelsalat er utrolig nem at lave og smager himmelsk (hvis jeg selv på beskeden vis skal sige det). Det vigtigste er at kartoflerne bliver kogt helt perfekt. De må endelig ikke få for meget - så bliver salaten kedelig!
Da jeg altid laver salaten på slum, så kan jeg desværre ikke komme med den præcise mængde af ingredienserne. Der må du prøve dig lidt frem.

Gode faste kartofler
Rucola salat
Grønne og sorte oliven i skiver

Dressing:
Olivenolie
Hvidvinseddike
Lidt dijonsennep
En lille smule agavesirup (eller honning)
Salt og peber 
(kogte kartofler neutraliserer salt, så dette må man gerne være lidt rundhåndet med)

Skær kartoflerne i tern. Fyld en gryde med vand og lidt salt og bring i kog. Når vandet koger kommes kartoffelternene i og koger 5-6 minutter (nye kartofler skal have kortere tid). De må endelig ikke få for meget!

De afkølede kartoffeltern blandes sammen med den grofthakkede rucola og olivenskiverne.
Sennepsvinaigretten vendes i. Velbekomme :-)

5 kommentarer:

  1. Det ser rigtig lækkert ud. Det er dejligt med lidt let mad indimellem. Det skal prøves.

    God lørdag. Kh Mette

    SvarSlet
  2. Det ser skønt ud. Lige mad efter mit hjerte. Det må prøves i ugens løb.

    Kh Laura

    psst, kig forbi min give away

    SvarSlet
  3. MUMS hvor ser den dog bare lækker ud!!!! Den skal jeg da lave en dag!

    SvarSlet
  4. Det ser sørme lækkert ud. Jeg elsker salater, og skal da prøve denne..

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.