lørdag den 1. januar 2011

December udfordring: Dag 29

Dagens outfit.Jeg har som tidligere skrevet indehygge dag idag, og det bærer mit outfit i den grad præg af. Lilla velourbukser fra Småfolk, top fra American Vintage, tynd bomuldsbluse fra Cos samt lune lammeuldsfutter.
Så er jeg lidt mere pimpet på min højre hånd, hvor der sidder to af Anne Black's Love ringe samt en smuk lille Monocle ring i guld fra Maria Black.3 kommentarer:

 1. Arj Ulla, hvordan er småfolk bukserne til voksne, har overvejet at købe mig et par, da jeg jo er helt vild med dem til ungerne. Hvordan er de i størrelserne?
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke ringe!
  Håber I alle havde en dejlig aften i går.
  Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
 3. Mia, de er SÅÅÅ dejlige, så dem kan jeg kun anbefale! Jeg købte mit første par for nogle år siden, da de lavede de første i brune, og var så ked af at de ikke lavede dem igen de efterfølgende sæsoner. Derfor var jeg super glad for at de kom igen i deres efterårskollektion. Nu har jeg dem også i denne lilla samt frotté modellen med æbler i grå.
  De er gode i størrelsen, da de er ret fleksible. Jeg er normalt en 36 og har dem i str. 36. Lige nu har jeg et par ekstra graviditetskilo på bagen og passer dem stadig helt fint.

  I lige måde, Louise. Håber I får et dejligt år 2011.

  Kh Ulla.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.