fredag den 19. november 2010

Hvordan finder man på dåbsønsker til dreng nummer tre?

Det var lidt af en udfordring at skulle finde på gaveønsker til lille Alfred når nu han er nummer tre dreng i flokken, men men men....
Med alle de lækre ting der findes og en mor der ELSKER skønne babysager, så viste det sig at det alligevel ikke var så svært at lave en lang liste.

Her er en lille collage med Alfreds dåbsønsker, som måske kan inspirere andre mødre, dåbsgæster, bedstemødre eller shoppelystne gravide med hang til kvalitet rundt om i blogland :-)


 • Robotpuder, luftballon uro i træfinér, musik ugle og sengetøj med robotter er fra FERM Living, og kan bl.a. købes hos Kaiku.dk
 • Stor lyserød rangle/rullehjul og stabeltårnet i træ er fra Grimms og kan købes hos Ren Leg. Ja, man kan godt have lyserødt legetøj selvom man er en dreng :-)
 • Gul tumle krokodille fra Bobles kan købes liger HER - og endda med fri fragt frem til jul.
 • Sengerand med stjerner fra Smallstuff og brun retro gåbil fra Baghera er begge fundet hos Lirumlarumleg.dk
 • Hæklet kæphest og rød hæklet guitar er fra Anne Claire Petit.
 • "Rainy Day" luksus babytæppe i uld fra Donna Wilson kan købes hos Urbis.dk.
 • Skønne retro træklodser kan købes hos Areastore.dk
 • Chuckanucka Uglydoll kan købes her. Både Rasmus og Bertram har en Uglydoll, så lille Alfie skal da også have én.
 • Orange træbogstaver fra Design Letters. Nej, han skal ikke hedde Martha, men det var lige det eneste billede jeg kunne finde :-)

7 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre sager!! Tænker på, at det også må være lidt rart at få nogle ting som ikke kun er "nu og er". Det er mange af dine fundne sager jo også.
  Vi skal til dåb her sidst i november og har valgt at investere i en trehjulet cykel med tilhørende haveværktøj. Så kan han bruge den når han bliver lidt ældre, men forhåbentlig over længere tid. Forældrene bor i øvrigt på en gård, så der er masser af plads til den slags leg :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Jo, jeg synes sagtens man kan kigge lidt fremad, når man skal give dåbsønsker. Lyder da som en dejlig gave den lille dreng får og ja - det er bestemt noget han har glæde af længe. Så kan han drøne rundt på bondegården og rode lidt i jorden :-)

  SvarSlet
 3. ...altså jeg mente, når man skal give dåbsgaver :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Lækre ting du har fundet til ønskelisten :)

  Er særligt vild med tæppet, trætingene fra Grimms og klodserne med bogstaver.

  Håber at I får en masse af de ting I ønsker Jer!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Dejlige ting. Kan forestille mig hvor svært det er - havde nok problemer med at finde på ønsker til vores. Og det er den første :-) Skal også snart til dåb og har købt et personligt dåbsbillede hos Jane http://www.brilleting.blogspot.com/ - synes hendes tegninger er så fine. Og man bestemmer selv motiver. Du kan se et eksempel på hendes Amio-shop. Jeg fik lavet et med jungle og aber.

  Håber at I får en god dag med masser af gode gaver.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 7. Tak for info, jeg sidder netop og prøver at finde på nogle ønsker til vores søn som skal døbes i februar, men jeg synes det er svært at hitte på noget...

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.