fredag den 29. oktober 2010

Moonkids - brown is back!!

Som fan af 70'er er jeg naturligvis meget glad for brun.
Derfor har jeg også været ked af at Moonkids ikke længere har denne farve repræsenteret  i hverken deres frotté- eller rib serie, som de ellers har haft siden de startede ud med deres første kollektion.

MEN - se nu lige hvilken lækker lille ekstra kollektion de netop er kommet med. Mit 70'er hjerte er lykkeligt, og de dejlige brune bluser kan naturligvis nu købes på Lullaby.dk.

7 kommentarer:

 1. Fine fine :) Kjenner igjen kleshengerne - har en sånn gul fra da jeg var lita! :)

  Marit

  SvarSlet
 2. Uhmmmm... efterhånden er der bare rigtig meget lækkert drengetøj på abnen - så jeg frygter ikke længere at få en dreng i dag ;)

  SvarSlet
 3. Aijj hvor fedt!! Jeg er jo én af dem der er riiiiigtig skuffet over Moonkidsfarverne i år så det er da en superglædelig nyhed at de har fundet tilbage til de gode gamle Moonkidsfarver igen som vi vil ha dem (:

  Er den ensfarvede brune og den brune med gule ærmer lavet i et andte materiale end Moonkidsbluserne plejer at være eller er det billedet der snyder lidt?

  Tror ihvertfald lige jeg skal på en lille shoppingtur hos Lullaby inden alt for længe ;)

  Kh Iben

  SvarSlet
 4. Marit, ja de bluser er nemlig lige præcis som da man selv var lille :-)

  Christina, ja der kommer mere og mere lækkert til drengene, og jeg synes også at drengemødrene bliver mere modige med farver, mønstre osv.
  Jeg er i hvert fald selv én af dem der glædeligt klæder mine drenge i lilla og blomsterprints :-)

  Iben, ja vi skal have Moonkids tilbage til de gode gamle 70'er farver. Jeg er helt enig!!
  Billedet er taget uden blitz og er derfor blevet lidt underbelyst og har fået en lidt anderledes "struktur". Den mørkebrune ensfarvede og den brun/hvide stribede er i den gode gamle rib kvalitet, men den brune med gule ærmer er en lækker strækfrotté.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. fantastisk! Og den knaggrekken!!!!!

  SvarSlet
 6. Tak for din søde søde besked hos mig i dag...
  Sjovt at du lige genkender det i Rasmus!
  Sådan har jeg bare altid set Storm... Har han levet før, er jeg sikker på, at han har været en tapper ridder eller konge og jeg ser for mig hvordan, han har stået der på toppen af en bakke med sit sværd højt hævet;o) Samtidig er han helt utrolig følsom og netop derfor beskytter han sig selv med sværdet... Det er helt utroligt hvor forskellige børn er, som kommer fra de samme forældre... og det er også spændende med de forskellige personligheder!
  Nå, nok om det;o)
  Knus fra mig!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.