fredag den 22. oktober 2010

Julepynt a'la Oktoberfest


Har jeg boet for længe i Tyskland, når jeg synes at disse glasornamenter giver helt mening? Skulle man mon gå linen ud og pynte sit juletræ i ægte tyskerstil i år....?

7 kommentarer:

 1. Ha ha, hvor er de skægge:) Og også lidt fine på en eller anden finurlig måde. Jeg glæder mig til at se dit juletræ, hvis de finder vej dertil!

  SvarSlet
 2. Jeg kunne heller ikke helt stå for dem, så et par stykker af dem måtte med hjem, og de kommer helt sikkert til at pryde juletræet :-)
  De er jo også sådan lidt sjove at have, når vi en dag kke længere bor i Tyskland. Et fint minde.

  SvarSlet
 3. Hahha, de er da for sjove! Og ja, et virkelig godt minde fremover :-)

  SvarSlet
 4. Nu er jeg jo HELT VILD med München, så de kunne fint være en del af pynten på mit juletræ.
  Kommer der ikke ofte nok mere.
  2 gange om året er jo slet ikke nok vel?

  Skal måske hør min gode familie i München om de ser dem der også?
  Glæder mig til at se dem på dit juletræ.

  Karen

  SvarSlet
 5. Ha ha, hvor er de sjove :D

  Jeg håber at du viser juletræet frem på bloggen.

  Min mands svoger er tysker og kommer altid til Danmark med en masse kitsch glaspynt - fx. syltede agurker og tyske flag. Det er herligt :)

  Hurra for jul, der ikke er alt for stilrent!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Ha ha hvor er det skønt. Synes bestemt ikke man behøver at have boet for længe i Tyskland for at forelske sig i de lækre sager. De måte ihvertfald gerneindtage mit juletræ hvis jeg avde ét (; Med 4 mennesker i en lejlighed på 68 kvadratmeter må jeg vist nøjes med at drømme om et juletræ og så vil jeg bare glæde mig rigtig meget til du flasher dit for det kan da kun blive skønt (:

  SvarSlet
 7. Louise: Ja, om 10 år når vi for længst er flyttet hjem til DK, så er det et sjovt lille minde at tage frem hver jul. Jeg kan godt li' at mit juletræ afspejler mit liv, og har derfor både arvesager og hjemmelavet pynt samt pynt jeg har samlet igennem en del år.

  Karen: Ja, jeg må jo bryde sammen og tilstå at jeg stadig har München til gode til trods for at jeg kun bor en 4 timers bilrejse derfra. Det er ALT for dårligt! Især fordi jeg vildt gerne vil se byen!
  Du kan i øvrigt købe pynten her www.nostalgieimkinderzimmer.de :-)

  Mirjam, du kan tro jeg nok skal fotografere juletræet fra alle sider og poste det her på bloggen. Nej, jeg er heller ikke til stilren julepynt, men elsker derimod et miks af farver, loppefund og guld med glimmer på. Den skal bare have gas! :-)

  Iben: Ja, det er skønt ikk?! Jeg synes altså også det er lidt kitch, det pynt.
  Ja ok, jeg kan godt se det bliver en anelse svært at klemme et juletræ ind i jeres lejlighed :-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.