lørdag den 17. juli 2010

Aftenens dessert og dejlige sommerunger!

Vi er hjemme i Mainz igen efter en uge sydpå og nyder sommeren i haven. Her lidt billeder fra aftenens dessert og to drenge der er glade for at være hjemme. 

18 kommentarer:

 1. De er dog nogle usædvanlig kønne børn du har! :-)
  Uhm, jordbær!!

  SvarSlet
 2. Så smukke drenge du har- det har I sørme gjort godt. Håber I har haft en dejlig ferie.
  Er vendt tilbage efter en laaaaang pause. Så hvis du får tid, er du mere end velkommen til at kigge ind på min blog:)
  kh kirsten

  SvarSlet
 3. Ih, tak skal I have! Ja, jeg synes jo også selv de er ret så lækre :-)

  Kirsten, åh du har været savnet! Jeg undrede mig godt over hvor du var blevet af og troede måske du (ligesom et par stykker andre) havde lukket bloggen pga. hele miseren med stjålne billeder og identiteter, der har hærget blogland. Men kan jo nu se udfra dit indlæg at du "bare" har haft travlt med eksamen. Tillykke med at det nu er overstået og du kan nyde sommeren og ferie med din familie.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Hyggelige bilder. Vi vil bare si at vi er SÅ fornøyde med stofferne vi kjøpte av deg i vår. Vi ønsker deg en fortsatt god sommer.

  Hilsen Silje og Vibecke (Petunika)

  SvarSlet
 5. Sikke skønne sommerbilleder..!!
  Lækre knægte;)
  Håber I har nydt syd-rejsen i stor stil..
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Hej Silje og Vibecke.
  Ih, det glæder mig at I er glade for stofferne. Superfin blog I har - har lige været inde og lure og har nu meldt mig som fast læser :-)
  Også rigtig dejlig sommer til jer.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 7. Hej Anne.
  Tak skal du have. Vi har haft en super dejlig ferie men det er nu også altid rart at komme hjem igen :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 8. Dejlige glade drenge med den bedste sommerdessert man kan tænke sig. Fortsat dejlig sommer til dig og dine.
  :O) Dorte

  SvarSlet
 9. Hej igen Ulla,
  Hvor er du altså sød, tak:)
  Ja, det var lige i den periode jeg lukkede ned...har da tænkt over emnet- stjålen identitet...men er nok blevet så meget "abhängig" af universet, at selv det ikke kan holde mig tilbage, hehe.
  Ja, ungerne kan ikke selv vælge om de vil være med på bloggen og har da til tider tænkt, at de skal holdes udenfor...men for pokker- de er jo mine dyrebareste skatter, og i sidste ende nok det jeg er aller allermest stolt af- så de følger med:)
  Armer Mesch der andere Bilder und Identiteten übernimmt- mehr ist dazu wohl nicht zu sagen.
  Så nu skulle der gerne komme gang i bloggen igen. Jeg glæder mig til at tage billeder og skrive.
  Håber din graviditet er dejlig, og du har det godt igen:) Så du kan få lov til at nyde den. En dreng mere- hvor skønt. Jeres drenge er altså bare lækre.

  Kunne se i tidligere indlæg, at Bo har forlænget kontrakten-tillykke med ham, der er sku sejt.

  Kh kirsten

  SvarSlet
 10. De er så skønne de knægte - og NØJ hvor vi savner jer :O)
  klem
  mette og co.

  SvarSlet
 11. I can't understand anything you say on your blog! But I love your vintage wallpapers and fabrics. And your children have beautiful blue eyes. I hope you don't mind me following your pictures, because as I said, I can't understand anything!

  (From Australia)

  SvarSlet
 12. Dorte, mange tak og i lige måde :-)

  Kirsten, ja jeg havde da også selv mange overvejelser omkring billeder af børnene osv. Især da min veninde var en af dem, hvis identitet og billeder blev stjålet. Jeg kom dog også frem til, at jeg ikke ville lade mig styre af de stakler, der åbenbart har brug for at stjæle andres liv for at få lidt indhold i deres egne!
  Ja, Bo forlængede med to år, hvilket vi var super glade for!! Det er så fantastisk at vide, hvor man skal være to år frem, hvilket jo bestemt ikke er givet i dette univers. Dejligt at vi nu i ro og mag kan tage imod vores tredje lille dreng.
  Jeg nyder maven nu og har det rigtig godt, og nyder samtidig tiden med mine to store drenge inden familien bliver til 5.
  Jeg glæder mig til at følge din blog igen og til at "sludre" lidt med dig her i cyperspace ;o)

  Mette, tak søde og vi savner også jer. Kom snart til Mainz og besøg os! Vi har rigeligt plads til jer alle fem :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 13. Make mine Mid-Century, you are more than welcome!
  Have you tried the Google translate I have in the right side of my blog?
  Even though it cannot translate perfect and sometimes completely changes the meaning of the text, you might get an idea of what I am writing about.

  Lots of greetings from Germany.

  SvarSlet
 14. Kirsten, jeg kan i øvrigt ikke lægge kommentar på din blog??? Der står noget om at man skal være medlem af bloggen, hvilket jeg ikke ved hvad betyder.

  SvarSlet
 15. Blå øjne og søde jordbær med fløde :-)

  SvarSlet
 16. God morgen Ulla.
  Du har været tidlig oppe...:)
  Tusind tak for din hilsen. Synes det er skønt, at du har beholdt din måde at blogge på- den er nemlig så fin, hjertelig og farverig:)

  Tak for oplysning om, at man ikke kan skrive en kommentar. Nu har jeg kigget på indstillingerne og den skulle være ændret nu????Håber jeg i al fald!!! ... måske du gider prøve, når du får tid????
  Håber I får en skøn skøn sommerdag. Vi tager nok til stranden igen igen- det har været den dejligste sommer med sol og strand (især på Fanø).
  Dejlig dag Ulla,
  kh kirsten

  SvarSlet
 17. Miri, ja så bliver det jo nærmest ikke skønnere, vel :-) God søndag til dig!

  Kirsten, ja jeg har morgenfriske unger - eller i hvert fald den store, som ellers sov længe idag. 6.30 blev den skam. Det kunne snildt have været en time tidligere.
  Nu er der hul igennem på din blog og jeg har netop lagt en besked :-) Åh, strand....savner det så meget og Fanø er fantastisk. Ha' en rigtig dejlig dag.

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 18. Jeg må vist også lige stemme i med "super skønne knægte du har", er selv indehaver af 2 af slagsen på 6 og 3, og frygter da lidt hvis en 3'er også skal blive en dreng (ikke at den er i støbesekeen). Men så ved jeg jo hvor jeg kan hente trøst :)

  Rigtig god sommer.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.