lørdag den 19. september 2009

Bagedag og barnevognsophæng

For et par dage siden syede jeg en fin lille babuskadukke med ophæng. Jeg havde tænkt den som barnevogsophæng, men den kan selvfølgelig også bruges andre steder. F.eks. på autostolen, over vuggen eller bare som pynt på børneværelset. Jeg har syet et lille mærke samt to snore i, som baby kan pille ved og nusse med.

Det der med små snore og dimser som babyer kan pille ved, fattede jeg slet ikke før vi fik Bertram. Det har aldrig sagt Rasmus noget, men jeg skal da lige love for at Bertram var (og stadig er!) en rigtig nussefreak. Snorene på Voksiposen, ørerne på diverse små kaninbamser, hjørnerne på stofbleer og dynebetræk, snorene på Småfolk hagesmække (som i øvrigt fungerer som hans nusseklude - han skal ALTID have en Småfolk hagesmæk med i seng - den er ligeså vigtig som sutten!), ja han kan finde nussepotentiale i mange ting!
.
Det er faktisk så udtalt, at hvis jeg har et par bukser på med snørre i livet, eller hvis Bo har en hættetrøje på med snørre i, så er det så sikkert som ammen i kirken, at vi lige pludeselig har en Bertram hængende i dem, og han giver ikke bare sådan lige slip. Det kræver én eller anden form for afledningsmanøvre :)
.
Derfor er det selvfølgelig med tanker på min egen lille trolds store snore-kærlighed, at jeg har ladet Babuska få sådan to i rumpetten. Både mærke og snore er selvfølgelig syet fast med dobbeltstikninger, så de ikke er i fare for at falde af. Jeg vil lave flere af disse og lægge dem på shoppen. Skal også lige have fundet på en mere drenget version ;o)
.
.
Bo er afsted til kamp idag - det er han i øvrigt hver lørdag. Hele holdet skal altid på hotel dagen inden kampene (for at kunne koncentrere sig og fokusere uden forstyrrende elementer fra børn og koner !), så hver fredag og lørdag er jeg alene med drengene. Idag tror jeg vi skal bage gulerodsboller og lave marengskys. Kyssene har jeg ikke prøvet før, så det skal blive spændende at se hvordan det går.
.
.
.
Lige nu leger de to drenge ude i haven i den dejlige (omend lidt efterårskølige) formiddagssol. Efteråret er ved at fa fat hernede i Sydtyskland. Vi har stadig over 20 grader om dagen, men forskellen ligger i nattetemperaturen, som er nede omkring de 12-13 grader, og så går der altså lige nogle timer før solen får varmet landet op.
Rasmus elsker at være med til at bage, så jeg har lovet at hente ham ind, når vi skal igang..
.
Jeg nuppede lige dette billede af dem oppe fra terrassen på vores første sal.

Rigtig god lørdag til jer alle :-)

5 kommentarer:

 1. Super fint barnevognsophæng Ulla! Den er rigtig flot.

  Mmm.. Gulerodsboller – det er længe siden jeg har fået det. Har planlagt at bage i dag, har bare ikke besluttet hvad det skal være. Måske gulerodsboller? ;-)

  Tak for inspiration, og kan I ha' en skøn hyggelørdag.

  SvarSlet
 2. Hej Tine.

  Tak skal du ha':)

  Ja, det er nemlig også rigtig lang tid siden jeg har bagt gulerodsboller, så derfor besluttede jeg mig lige for dem idag. Nu står de og hæver og snart skal de ind i ovnen. Marengs'ene er inde nu og de ser saftsuseme gode ud :-) Ungerne glæder sig meget!

  God bagedag hvad end du finder på ;-)

  SvarSlet
 3. Hej.
  Sikke en fin blog - og webshop.
  Blir i super godt humør af dine farver...
  Laver du bukser (eller tøj i det hele taget) til voksne?
  Knus Maren

  SvarSlet
 4. Århhh, hvor hyggeligt - og kyssene ser rigtig gode ud, sådan nogle har jeg heller aldrig lavet.
  Så må jeg lige kommentere brylluosbilledet ude i sidebarren - hvor ER det herligt, ha ha.

  KH Maria.

  SvarSlet
 5. Maren, tak for de pæne ord! Jeg laver desværre ikke voksentøj, men måske jeg skulle overveje det.... :-)

  Maria, tak tak - ja, vi var ikke lige alvorlige på alle bryllupsbillederne, men de der "pæne" billeder syntes vi bare ikke rigtigt gav et helt korrekt billede af os ;-)
  Du skulle tage at prøve de kys - det er et hit, der går rent ind hos børnene!

  Kh Ulla.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.