onsdag den 8. april 2009

Sommer og sol.....

.
......og besøg af dejlige mennesker fra Danmark! De sidste 5 dage har været intet mindre end fantastiske. Vi har haft besøg af min bedste veninde fra Danmark og hendes dejlige familie. Det er blevet til masser af hygge og sjov i haven - dørene er blevet slået fra morgengry og ungerne har haft det så dejligt ude under den blå himmel. Bo har helt ekstraordinært haft to fridage i streg, hvilket er blevet udnyttet til daglange udflugter i det tyske land.

Central Tyskland er sprunget let henover foråret og sommeren har nu gjort sin entré. Den sidste uge har været skøøøn - 20-24 grader og sol sol sol.

Utroligt hvad varme og sol kan gøre ved humøret! Alle folk jeg har mødt på min vej den sidste uge har været smilende og glade - folk har overskud og lyst på livet. De sure vinterminer er væk og lyset har sat sine positive spor i folket. Alt er sprunget ud på rekordtid, og verden er grøn og blomstrende til stor glæde for alle - lige med undtagelse af pollen-allergikerne (som min stakkels kæreste, der desværre har det hårdt i disse måneder).1 kommentar:

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.