tirsdag den 11. november 2008

Kamerabrok, flagranker og huer


Øv, har lige fået melding om at jeg kan forvente endnu 3 uger før jeg ser mit kamera! Hvorfor skal en reparation tage så lang tid?? Jeg kan huske det fra da jeg selv arbejdede i fotobutik, at jeg altid undrede mig over at vi kunne vente 2 måneder på at få et kamera retur fra leverandørernes værksteder?

DET har jeg i hvert fald besluttet at jeg ikke kan vente på, så jeg finder en løsning på det problem og inden længe er der masser af nyt guf på shoppen :-)

Jeg har syet nogle skønne flagranker til børneværelserne. Mine drenge er VILDE med dem, så de har allerede sat sig på 4 af dem, men der er masser til jer også. Selvfølgelig syet i skønne vintage stoffer og med masser af flower power - helt i Lullaby's ånd :-)

En stak juleflagranker blev det også til. De pynter så fint i hjemmet i den hyggelige tid vi går i møde.

Jeg har netop bestilt nogle skønne skønne huer fra USA. Strikket og hæklet af en sød amerikansk krea kvinde. Hun har desuden den lækreste lille søn, som også er hendes hue model ;o)
Jeg forventer at få huerne i december/januar, men da det jo næppe alligevel er varme nok til den danske højvinter, så haster det jo heller ikke med dem! Indtil da kan I stadig bestille de varme velourforede Lullaby huer :-)
Der kommer både stribede strikkede huer med en lille fræk skygge, tøsehuer med blomster samt grove hæklede huer til de frække drenge.Nå, symaskinen står og kalder. Jeg har stadig en del ordre, men er snart færdige med alle dem fra oktober. Jeg får de sidste afsted idag eller imorgen, så I der har lagt ordre i oktober, og som stadig ikke har modtaget dem, kan glæde jer til huer, hagesmække, stofposer og hvad i ellers har bestilt :-)

.

1 kommentar:

  1. I'm gone to inform my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to take updated from hottest reports.

    Also visit my site: zetaclear side effects

    SvarSlet

Tak fordi du læste med og havde lyst til at lægge en kommentar.